5 decembrie 2009

Avantajele colaborarii cu un broker de credite

In primul rand "brokerul de credite" este perceput total gresit. Imaginea lui in piata este mai mult de intermediar de credite ceea ce este eronat, deoarece aceasta este doar o parte destul de neseminificativa a activitatii unui broker.

Mai de parte va voi explica, mai detaliat, despre activitatea pe care o prestez.

Consultantul financiar cauta in functie de nevoia clientului prin plaja de banci partenere cele mai bune soltii bancare si ii explica clientului tot ceea ce inseamna aceste produse fara a fi nevoit sa ii vanda ceva deoarece clientul vine cu dorinta de a face un astfel de credit. Scopul fiind doar acela de a acorda clientului cel mai bun credit bancar din piata.

Consultantul financiar ajuta si consiliaza clientul cu privire la documentatia creditului pentru a nu exista acte lipsa la dosar, sporind astfel timpi de reusita.

Consultantul financiar intermediaza intreaga operatiune fiind reprezentantul clientului in fata bancii.

Consultantul financiar stabileste impreuna cu toate partile semnarea actelor si finalizarea creditului.

Consultantul financiar este dator clientului mai departe sa ii ofere si serviciu postvanzare iar clientul este dator sa recomande consultantul de credit mai departe.

Avantajele reale sunt:

- consultanta si intermediere gratuita ( fara costuri suplimentare suportate de client,
acestea fiind sustinute de bancile colaboratoare
- timp mai putin pierdut - posibilitatea de a gasi cea mai buna oferta bancara intr-o singura intalnire fara sa mai pierdeti timpul pe la ghiseele bancare
- consultanta si intermediere bancara personalizata facuta de profesionisti cu experienta in banci
- confort, noi ne ocupam de dosarul dumnevoastra nefiind necesara prezenta
dumneavoastra in banca decat in momentul semnarii contractului de credit.
- posibilitatea de deplasare la dumeavostra favorizata de operarea pe laptop.
- posibilitatea negocierii unor costuri mai mici din partea clientului
- sanse mai mari pentru dumneavoastra sa obtineti un credit prin noi

Un comentariu:

  1. Buna,
    Sunt doamna Grace Michael, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
    (Gracemichael901@gmail.com)
    Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere