14 martie 2014

Cum a afectat Roborul Prima Casa

Dupa cum se cunoaste pe partea de credite ipotecare programul Prima Casa este creditul cu cel mai mare impact social.
De la finalizarea creditarii in euro si practic trecerea abuziva spre creditarea in lei au survenit in piata o serie de efecte la care nu am fost pregatiti sa le facem fata.
Scadrerea agresiva a Roborului pana la 1.94%, din data de 28.01.2014, a dus la interventia agresiva a Bancii Nationale majorand Roborul in numai 2 zile la 3.52%. Intreventia B.N.R. a fost motivata prin domolirea cresterii de curs valutar care ii afecteaza mai ales pe cei care au luat credite in euro.
Populatia nu a resimtit in primele luni ale acestui an aceste efecte deoarece foarte multe banci au functionat cu indicele Robor din data de 31.12.2013, acesta fiind de 2.44%.
La data de 13.03.2013 Roborul era 2.99% adica cu 0.55% mai mare de cat cel din data de 31.12.2013.
Concluzia este ca ne asteptam la o crestere a dobanzii la Prima Casa dar sub nici o forma aceasta dobana nu va creste cu mai mult de 0,6% in perioada urmatoare.
Sursa: Popescu Dragos

4 comentarii:

  1. Buna,
    Acest lucru este de a informa publicul larg că doamna HENRIETTA FERNANDO, o reputație creditor împrumut privat a deschis o oportunitate financiară pentru toate au nevoie de nici un ajutor financiar. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea? V-ați fost refuzat de către bănci și alte agenții financiare? Nu căutați mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare. Noi oferim credite la rata dobânzii de 2%, la oamenii, companiile și societățile într-un mod clar și ușor de înțeles, termeni și condiții.
    Nici o verificare de credit este necesar, 100% garantat.

    E-mail-ne pe: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  2. împrumut! împrumut!! împrumut!!!
    Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
    Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragi solicitanți de împrumut.

    Sunteți în orice dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nume:
    Suma imprumutata necesara:
    Durata împrumutului:
    Numar de mobil:

    Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
    ÎNCREDERE
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  4. Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere